| Author |
Message |
|
Nemrak
|
Post subject: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI - Update 08.02.2010 Posted: 18 Aug 2009, 20:49 |
|
Joined: 05 Jan 2008, 23:58 Posts: 1683 Location: Everywhere
Warnings: (0%)
Medals: 3
|
|
aim_ak47.bsp aim_awp.bsp aim_aztec.bsp aim_map.bsp as_oilrig.bsp awp_bycastor32.bsp awp_circular.bsp awp_dust.bsp awp_india.bsp awp_map.bsp awp_map2.bsp cs_747.bsp cs_assault.bsp cs_backalley.bsp cs_estate.bsp cs_havana.bsp cs_italy.bsp cs_militia.bsp cs_office.bsp cs_siege.bsp de_airstrip.bsp de_alexandra.bsp de_aztec.bsp de_aztecx.bsp de_aztec_mini.bsp de_aztec_mini2.bsp de_aztec_remake.bsp de_cbble.bsp de_cevo_crete.bsp de_chateau.bsp de_cpl_fire.bsp de_cpl_mill.bsp de_cpl_strike.bsp de_dust.bsp de_dust2.bsp de_dust2002.bsp de_dust2b.bsp de_dust2x2.bsp de_dust2_2009.bsp de_dust2_mini.bsp de_dust3.bsp de_dustvsaztec.bsp de_industro.bsp de_inferno.bsp de_inferno15.bsp de_inferno2010.bsp de_italy.bsp de_kabul_32.bsp de_minaret4.bsp de_mjolby6.bsp de_nightdust2.bsp de_nuke.bsp de_nuke_1337.bsp de_nuke_rarea.bsp de_outhide.bsp de_piranesi.bsp de_prodigy.bsp de_rats.bsp de_romania2.bsp de_storm.bsp de_survivor.bsp de_torn.bsp de_train.bsp de_train_32.bsp de_tuscan_32.bsp de_vertigo.bsp de_westwood.bsp fun_allinone.bsp fy_buzzkill.bsp fy_dojo.bsp fy_snow.bsp

"Ma numesc idealist, vreau o lume mai buna Dar-mi fac poze cu casa ta cand arde sub clar de luna"
|
|
| Top |
|
 |
|
moshu
|
Post subject: Re: Harti pe Stedu 1 si propuneri Posted: 03 Sep 2009, 00:26 |
|
|
|
CA PROPUNERE
As dori daca se poate sa se scoata Slay Team-ul ca enerveaza multa lume !!!!! Pot veni si cu exemple. Multumesc
_________________ Un caracter prietenos si politicos, oriunde l-am intalni nu poate decat sa ne placa.
|
|
| Top |
|
 |
|
GOSH
|
Post subject: Re: Harti pe Stedu 1 si propuneri Posted: 03 Sep 2009, 08:50 |
|
Medals: 2
|
moshu wrote: CA PROPUNERE
As dori daca se poate sa se scoata Slay Team-ul ca enerveaza multa lume !!!!! Pot veni si cu exemple. Multumesc Dupa cum ti am zis si pe server,eu personal nu sunt de acord cu propunerea asta(parerea mea  ). La fel ca si plugin ul ptr admini cand sunt spectatori,este pus sa ajute! I ti zic din proprie experienta pe server ca atunci cand din nu stiu ce motive nu merge slayteam se campeaza la greu(tu stii mai bine ptr ca innebunesti sunetul ala cu bmb),Dupa parerea mea este un mare plus la stedu 1 si nu trebuie inlaturat. p.s 1 cand era serverul full si stateau jucatori noi cate 20 min sa intre(ce vremuri bune  ) nu era nici o problema ca se dadea slayteam,acum incercam sa gasim tot felul de elucubratii ca de aia sa de ailalta nu intra playerii p.s 2 daca chiar crezi ca e o problema asa mare ,ti am zis tot pe server sa faci TOPIC NOU cu propunerea asta unde poti sa pui si ,,exemple" si sa ceri parerea celorlalti colegi din staff watf.aici e topic ptr HARTI STEDU1 SI PROPUNERI HARTI

|
|
| Top |
|
 |
|
LuvME
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 03 Sep 2009, 14:36 |
|
Joined: 13 Mar 2007, 16:58 Posts: 1633 Location: Far away.... in my world
|
daca tot s-a adus asta in discutie aici, propun ca adminii sa aiba imunitate la slayteam-ul asta  noi nu sunte chiar asa boti incat sa campam dupa ce se pune bmb
_________________ No music, no life.

I miss the sunlight on your face.
|
|
| Top |
|
 |
|
moshu
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 03 Sep 2009, 14:47 |
|
|
Salut din nou, In ceea ce priveste PS2-ul dupa cum observi topicul se numeste HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI dar trecem peste asta.... Sa-ti dau un exeplu concret patit de mine SI NU O DATA - ramasesem eu cu alti 3-4 ct. pe harta dupa ce-am linshat toti tero  care pusese bomba si se baga un bot de la mine din echipa sa dezamorseze bmb fara kit ..... dupa nenumarate lame care i le-am dat am fugit pentru ca facea bum.....si am luat slay si eu si restul jucatorilor fara nici o vina doar pentru ca sa bagat un bot in fata nostra sa o dezamorseze LUCRU FOARTE FRUSTRANT. Lucrul asta mi sa intamplat si aseara deasta imi picase pata ...... plus de asta multi care au patit la fel ca mine intreaba de ce slay - de ce slay ????? si normal ca nu le poti spune nimic pentru ca n-aveau nici o vina (dupa care binenteles parasesc servarul) - EU SPUN CA E UN MARE DAZAVANTAJ dar faceti cum vreti ..... eu mi-am facut datoria sa propun un lucru bun Merci, Bye
_________________ Un caracter prietenos si politicos, oriunde l-am intalni nu poate decat sa ne placa.
|
|
| Top |
|
 |
|
Diabolicu
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 03 Sep 2009, 14:57 |
|
Joined: 01 Sep 2007, 20:33 Posts: 1659 Location: IN your girlfriends bikini
|
|
aim_qpad_2007 in locul lu` aim_map, ca asa se mai obisnuiesc si playerii cu cupa de 1 v 1.
 dbC;x # WATF Tournament@watf.ro: da-mi si mie o poza cu tine dbC;x # WATF Tournament@watf.ro: sa te pun pe cocalari.com dbC;x # WATF Tournament@watf.ro: =)) Darkness.w0w # WATF.RO: cauta in dictionar la cuvantu sclav dbC;x # WATF Tournament@watf.ro: ahahahaahhaha
|
|
| Top |
|
 |
|
DracKo
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 03 Sep 2009, 16:18 |
|
Joined: 01 May 2007, 19:32 Posts: 530 Location: Undeva pe harta
|
Quote: Salut din nou, In ceea ce priveste PS2-ul dupa cum observi topicul se numeste HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI dar trecem peste asta.... Sa-ti dau un exeplu concret patit de mine SI NU O DATA - ramasesem eu cu alti 3-4 ct. pe harta dupa ce-am linshat toti tero  care pusese bomba si se baga un bot de la mine din echipa sa dezamorseze bmb fara kit ..... dupa nenumarate lame care i le-am dat am fugit pentru ca facea bum.....si am luat slay si eu si restul jucatorilor fara nici o vina doar pentru ca sa bagat un bot in fata nostra sa o dezamorseze LUCRU FOARTE FRUSTRANT. Lucrul asta mi sa intamplat si aseara deasta imi picase pata ...... plus de asta multi care au patit la fel ca mine intreaba de ce slay - de ce slay ????? si normal ca nu le poti spune nimic pentru ca n-aveau nici o vina (dupa care binenteles parasesc servarul) - EU SPUN CA E UN MARE DAZAVANTAJ dar faceti cum vreti ..... eu mi-am facut datoria sa propun un lucru bun Merci, Bye Asa ceva nu ti se intampla doar tie, ci si altor jucatori buni. Daca administratorii sau moderatorii intra sa joace mai des pe server, vor ajunge probabil la aceeasi conzluzie. Quote: Dupa cum ti am zis si pe server,eu personal nu sunt de acord cu propunerea asta(parerea mea  ). La fel ca si plugin ul ptr admini cand sunt spectatori,este pus sa ajute! I ti zic din proprie experienta pe server ca atunci cand din nu stiu ce motive nu merge slayteam se campeaza la greu(tu stii mai bine ptr ca innebunesti sunetul ala cu bmb),Dupa parerea mea este un mare plus la stedu 1 si nu trebuie inlaturat. p.s 1 cand era serverul full si stateau jucatori noi cate 20 min sa intre(ce vremuri bune  ) nu era nici o problema ca se dadea slayteam,acum incercam sa gasim tot felul de elucubratii ca de aia sa de ailalta nu intra playerii p.s 2 daca chiar crezi ca e o problema asa mare ,ti am zis tot pe server sa faci TOPIC NOU cu propunerea asta unde poti sa pui si ,,exemple" si sa ceri parerea celorlalti colegi din staff watf.aici e topic ptr HARTI STEDU1 SI PROPUNERI HARTI Fiecare isi spune parerea. Eu zic ca ar trebuii sa se faca un pool undeva in coltul adminilor, sa voteze toti cei cu acces. Si apropo, cand era serverul cu 20 minim care voiau sa intre ... eu nu prea imi amintesc sa fi fost slay_team. Quote: daca tot s-a adus asta in discutie aici, propun ca adminii sa aiba imunitate la slayteam-ul asta  noi nu sunte chiar asa boti incat sa campam dupa ce se pune bmb Daca asta s-ar intampla, jucatorii s-ar simtii probabil dezavantajati. Quote: aim_qpad_2007 in locul lu` aim_map, ca asa se mai obisnuiesc si playerii cu cupa de 1 v 1. Sunt pro cu aceasta propunere. 

|
|
| Top |
|
 |
|
AndrusKanu
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 03 Sep 2009, 16:22 |
|
|
Sunt de acord cu Moshu. 
|
 |
|
GOSH
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 03 Sep 2009, 20:26 |
|
Medals: 2
|
mda 1.topicul nu se numea asa azidimineata si as ruga mod care a schimbat titlul sa posteze aici 2.dracko nu se dadea slayteam nu pentru ca nu exista ci datorita faptului ca playerii care erau in momentul de fata pe server stiau ca trebuie sa puna bmb(sa dezamorseze) sau altfel slay 3.mod intra pe server chiar mai des decat adminii,crede ma eu stiu cel mai bine(cel putin pe stedu 1) 4.ca adminii sa aiba imunitate impotriva slay team sunt de acord cu faptul ca sunt dezavantajati si nu consider etic si moral(vezi tu aici era problema ta ,ca ai luat slay TU.stai linistit ca am luat destule slay si nici prin gand nu mi a trecut sa ma supar) 5.cer playerii explicatii?pai de aia suntem,sa le dam e asa de greu sa ti faci treaba?

|
|
| Top |
|
 |
|
Nemrak
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 03 Sep 2009, 20:58 |
|
Joined: 05 Jan 2008, 23:58 Posts: 1683 Location: Everywhere
Medals: 3
|
|
Eu am schimbat numele topicului pentru ca nu am vrut sa se mai creeze inca unu in care sa-si dea fiecare cu parerea despre ce e bine si ce e rau pe acest server. Referitor la harta aim_qpad_2007 o voi cauta sa cad despre ce e vb pe ea..si mai discutam daca o punem sau nu pe stedu 1. Din cate am inteles a fost pusa pe toate serverele de war. Referitor la slay_team: a fost deschis un topic cu vot la "Coltul adminilor". As vrea sa va dati cu parerea si acolo (de admini e vorba, playerii obisnuiti in continuare aici). In functie de rezultatul votului si ce se va mai discuta si aici vom lua o hotarare. Indiferent de aceasta hotarare eu sunt de parere ca daca vom scoate acest plugin incurajam campatul. Si nu ma refer cand sunt admini pe harta, pentru ca atunci cu un slap/slay/etc poti face un joc cursiv, cred eu. Dar ce te vei face atunci cand nu sunt admini prezenti pe server si vor fi "n" cazuri de campat fara a pune bomba sau fara ca echipa de ct sa se duca la defuse? Sa nu imi spuneti ca intotdeauna se va gasi un admin care sa asigure un joc cursiv pentru ca nu este asa. Sunt destule momente in care pe server nu sunt deloc admini. Daca as fi facut ce aveam de gand cu ceva timp, in urma in afara de 7-8 admini restul erati PA (umbla zvonul ca ar fi serverul cu cei mai multi admini). Si inca ceva - referitor la faptul ca moderatorii si administratorii nu prea intra pe server. In primul rand administratorii au si alte servere pe care trebuie sa-si faca simtita prezenta si alte destule activitati pentru a ne asigura noua "un loc de joaca" si nu numai. Iar despre moderatori? Vreau sa vad care admin este mai prezent pe server decat Gosh.
Deocamdata atat, ca m-am cam infierbatat si sa nu mai dau si in altele.

"Ma numesc idealist, vreau o lume mai buna Dar-mi fac poze cu casa ta cand arde sub clar de luna"
|
|
| Top |
|
 |
|
moshu
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 03 Sep 2009, 20:59 |
|
|
|
GOSH eu am dat un exemlu concret si din cate vad nu ai comentat nimic ....deci nu inteleg de ce nu esti de acord cu chestia asta???? si dupa cum ai observat mai sunt si altii de ACEEASI PARERE CU MINE !!!!!! Eu pur si simplu am vrut sa fac un bine jucatorilor de pe server indiferent ca se duc sau nu sa dezamorseze bomba ....momentan nu cred ca suntem in situatia in care sa ne permitem sa pierdem playeri din cauza asta. Daca am vota pentru lucrul asta cred ca majoritatea ar fi PENTRU ce-am propus Iar in legatura cu - cer playerii explicatii?pai de aia suntem,sa le dam e asa de greu sa ti faci treaba? - nu cred ca e o problema sa le dai explicatii problema ce-a mai mare este ca dupa ce primesc 2,3 slay-uri pe o harta (poate chiar degeaba) iti spun eu sigur ca nu mai intra pe serverul nostru
Oricum sper sa se ia o decizie in sensul asta !!!!
PS: N-am nimic cu tine chiar daca nu esti de acord cu ce-am propus si nici nu vreau sa facem prea mult tam-tam pe tema asta ......
|
|
| Top |
|
 |
|
Spade
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Sep 2009, 09:23 |
|
Medals: 11
|
La intrebarea lui Nemrak raspunsul este: Je  Cat despre propunerea lui moshu, sunt de acord partial cu ea. Adica: Comparativ cu stedu2 unde nu exista slay_team nu consider ca implementarea plug-in-ului face diferenta (cum se zice in reclama la biscuitii aia cu crema) dintre un svr de camperi si unul activ. Si motivul e simplu. Deja exista suficienti playeri care sunt "abonati" la stedu1 si care joaca cs la un nivel bun cu sau fara slay_team. Cat despre noobi sau jucatorii noi aici moshu are dreptate. E frustrant sa iei slay din senin in special cand nu e un admin pe svr care sa-ti spuna cum sta treaba. Ba mai mult si daca te informeaza asta nu opreste nemultumirea ce rezulta din acel slay. Asa ca avem o dilema ... dar nu va faceti griji, Spade vine cu salvarea  (nu ambulanta) Ma gandeam asa 1. Slay_team e un plugin, si ca orice plugin poate fi modificat, adaptat pt nevoile svr. Aici as include treaba cu defuse. Daca un ct da defuse la bmb dar nu reuseste sa o dezamorseze si ea face POC, plug-in-ul sa NU de-a slay echipei CT devreme ce un om era calare pe bmb iar colegii lui indiferent daca campeaza sau nu, nu il pot ajuta sa o faca mai repede. 2. Pentru tero: Slay la cel ce are bmb daca timpul pentru runda sa incheiat, iar daca bmb e jos si toti fug de ea din teama de slay atunci slay la intreaga echipa. 3. Despre noobi si playeri noi ... cand intri pe stedu1 sau pe orice svr de cs, esti intampinat de MOTD-ul svr (aici cred ca doar administratorii au acces acuma) deci propunerea e evidenta: modificarea motd-ul pt a afisa in litere de o schioapa cele 2 reguli pe svr: - Free game si - SLAY_Team pt camp. Macar asa avem acoperirea juridica in caz ca cineva se gaseste sa ne de-a in judecata pentru daune morale.
|
 |
|
Gothyka
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Sep 2009, 10:22 |
|
|
Ar ¨Putea sa scoata pluginu cu slayteam si sa bage "campometru" sau cum se mai cheama  pluginu ala cand campezi iti scade din hp 
|
|
| Top |
|
 |
|
kanish
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Sep 2009, 12:41 |
|
|
da e de kkt pluginul ala...si cand stai ascuns si aperi bmb ce faci? esti ct,tre sa stai in x...c faci? 

-------------  -------------
|
|
| Top |
|
 |
|
LuvME
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Sep 2009, 13:59 |
|
Joined: 13 Mar 2007, 16:58 Posts: 1633 Location: Far away.... in my world
|
|
ne complicam prea mult cu modificari si adaugiri, cel mai bine ar fi o perioada de proba si dupa aceea vedem cum stam cu nervii, daca nu e ok il punem la loc sau il modificam cum vreti voi.
_________________ No music, no life.

I miss the sunlight on your face.
|
|
| Top |
|
 |
|
DeadMan
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Sep 2009, 19:01 |
|
|
|
sa ramana doar sunetele de la bmb, sal, paa.......se sta mult la download.......
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
|
 |
|
DracKo
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Sep 2009, 19:03 |
|
|
|
Si problema cu timpul mare de download ale tuturor sunetelor e o problema ... are dreptate.

|
|
| Top |
|
 |
|
kanish
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Sep 2009, 19:26 |
|
|
nu cred eu ca sta 30 min eu cand reinstalez steamul nu stau mai mult de 2-3 min sa iau sunetele si au mai intrat prieteni pt prima oara pe sv,2-3 min au stat sa ia sunete 

-------------  -------------
|
|
| Top |
|
 |
|
moshu
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Sep 2009, 19:33 |
|
|
|
Asa e ....si eu le downloadez destul de repede .....oricum nu cred ca e o ideea buna sa le scoate pentru ca sunt super funny mai toate si "prind la public"
|
|
| Top |
|
 |
|
DracKo
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Sep 2009, 20:59 |
|
|
|
| Top |
|
 |