Ai intrat in acest topic pentru a face o cerere pentru ADMIN , daca nu indeplinesti cerintele spunem de pe acum ca nu are rost sa mai complectezi "cererea"!
Cerinte obligatorii : - Steam ON - Activitate pe forum. - Nick-ul sa fie din minim 3 caractere format din litere! - Minim 40 ore jucate pe server, la Game Tracker sau PsychoStats - Cunoasterea Regulamentelor care trebuiesc respectate atat de admini cat si jucatori. - Cunoasterea AMXX cat si cunoasterea modului HNS, nu facem "SCOALA" pe server.
In cerere se vor mentionati urmatoarele: - Steam - (ON obligatoriu) - Varsta - IP - Static/Dinamic. De preferinta sa fie static. - Prezenta pe server : Spuneti cu aproximatie intre ce ore si cat timp va jucati pe server. - Nick-ul cu care jucati pe server - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? (daca "da" specificati si serverul) iar daca ati avut si l-ati pierdut specificati motivul pentru care v-a fost scos. - Motivul pentru care doriti admin ? - Redirect (Da/Nu)
Fiecare cerere va fi editata de catre un moderator intr-un interval de 0-48 ore cu raspunsul pentru cererea ta:
Acceptat - dati un mesaj privat (PM) unui moderator care sa contina: Nick + pass pentru admin , eventual lasati ID YM pentru a putea fi contactat Respins + motivul
Posturile care deviaza de la subiect vor fi sterse, exceptie fac adminii pe care ii invit sa isi spuna parerea despre cei ce vor posta!
GL & HF !!!
_________________ "Dura lex, sed lex" "Errare humanum est , perseverrare diabolicum."
Cine vrea sa miste lumea trebuie mai intai sa se miste el insusi.(Socrate)
- Steam: rutty10 - Varsta: 14 ani - Prezenta pe server : Luni-Vineri de la 18-19 pana la 22-23 si Sambata-Duminica cel putin 4 ore(mia ales seara) - Nick-ul cu care jucati pe server: RuTtY - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? Da am avut , motivul pt care l-am pierdut a fost o cearta cu kennt - Motivul pentru care doriti admin ? Imi place sv..... Vreau sa fac un loc mai bun fara codati si hackuri... - Redirect : daca imi ziceti de unde sa le downloadez o sa tin!! - Ip dinamic
Respins : Sti raspunsul meu , nu se schimba , si + uite inca un motiv mai jos . [kenny]
^ Steam [OFF] ^ Nick : pufu*. http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search ^ Varsta : 16 ^ Prezenta pe Servar : zilnic 2-3 ore ^ Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? - Da am mai avut si motivu pentru care nu il mai am este lipsa de prezenta pe sevaru respectiv si lipsa steam`ului ^ Motiv : Seara pe la ora 22-23 se pun unele harti "imense" cand pe srv sunt 5-6 persoane , asta nu e singuru motiv ptr. care vreau admin ^ Redirect : Am mai tinut si pot tine ... ^ Ip dinamic
Multumesc ... [poate primesc admin chiar daca nu am steam da ma indoiesc]
- Steam: rutty10 - Varsta: 14 ani - Prezenta pe server : Luni-Vineri de la 18-19 pana la 22-23 si Sambata-Duminica cel putin 4 ore(mia ales seara) - Nick-ul cu care jucati pe server: RuTtY - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? Da am avut , motivul pt care l-am pierdut a fost o cearta cu kennt - Motivul pentru care doriti admin ? Imi place sv..... Vreau sa fac un loc mai bun fara codati si hackuri... - Redirect : daca imi ziceti de unde sa le downloadez o sa tin!! - Ip dinamic
Warnings: (0%)
- Steam - ON [geniuss4fun] - Varsta : 16 - IP - Static - Prezenta pe server : Destule - Nick-ul cu care jucati pe server: geniuSS++ - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? Nu - Motivul pentru care doriti admin ?:Sa am grija de server,sa pot bana blockeri si ce-i care injura sa se invete minte,si ..khz-eri si developistii - Redirecte: Tin !
- Steam: ON - Varsta: 17 ani - Prezenta pe server : Luni-Vineri de la 16:00-pana 23:00 noaptea(cam 3 4 ore) Sambata-Duminica cel putin 5 ore - Nick-ul cu care jucati pe server: a^ml) - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? am avut pe kz.watf.ro..si banuiesc ca am primit remove din cauza incactivitatii..pt ca m`am mutat si n`am avut net vreo 4 5 luni si nu am intrat deloc - Motivul pentru care doriti admin ? Imi place sv.....Joc Foarte Mult Pe El..Si Vreau Sa Am grija De Server..Deoarece Nu Sunt Admini On Mereu.. - Redirect : imi lasati un link cu dwld si tin..tineam si pe kz.watf.ro - Ip dinamic..cred..nu sunt sigur..am net de la upc
- Steam - ON - Varsta : 16 - IP - Dinamic - Prezenta pe server : Cred ca ajunge - Nick-ul cu care jucati pe server: Wenky - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? Da - Motivul pentru care doriti admin ? Sa ii spal la gura pe cei care n-au fost spalati de parinti acasa. - Redirecte: nu.
Acceptat - PM Nick & Pass si sa fii ACTIV! (Trafikk)
Steam - ON - Varsta -18 - IP - Static - Prezenta pe server : 5 ore pe zi - Nick-ul cu care jucati pe server - xkz.#warming - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? Nu - Motivul pentru care doriti admin ?Sa Intretin Sv Cat mai Curat - Redirect - Da
Steam doar ce l-am luat:)):one_b_lemon Varsta:16 Prezenta: joc destul de des pe toate aproximativ toate servere stedu cand am timp si la ore nu jtiu exact seara mai ales in weekend joc des noaptea Nu am avut admin pe stedu As vrea admin mai ales pt gag deoarece ma enerveaza la culme cand se cearta playeri si sunete:D Nu tin redirecte dar o sa tin daca o sa am admin - Nu este obligatoriu dar pentru binele serverului poti sa tii
- Steam - ON - Varsta-17 - IP - Dinamic - Prezenta pe server : In vacanta joc macar 5 ore si in timpu saptamanii cam 2-3.Dupa ora 16:00 - Nick-ul cu care jucati pe server: No*Stak3 - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? nu - Motivul pentru care doriti admin ? Sa am grija de server si sa indeplinesc cererile playerilor. - Redirect DA
- Steam - ON (JumaRa_91) - Varsta : 18 ani - IP - Static - Prezenta pe server : am dimineata .. si seara de la 7 pana pe la 11 12 depinde ... - Nick-ul : LatiKa - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF : nu . - Motivul pentru care doriti admin : sa nu mai fie codati .. si ca miam dorit demult sa am pe stedu admin as vechi. - Redirect : Nu
- Steam - ON - Varsta 16 - IP - Static - Prezenta pe server : Destula - Nick-ul cu care jucati pe server: geniuSS++ - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ?Da - Motivul pentru care doriti admin: Sa am grija de server si sa pot da o lectie celor care injura/understab/khz/dev - Redirect: da,pot tine
Am crezut ca a trecut destul timp,si cred ca pot recupera adminul.Nu se va mai repeta intamplarea de atunci.
- Steam - ON - Varsta - 18 - IP - Static - Prezenta pe server : cel putin 5 ore pe ZI - Nick-ul cu care jucati pe server - xkz.#warming - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? "da" Lam pierdut deaorece am incalcat regulamentul am dat ban pe o perioda mai lunga de cat trebuia:( - Redirect- Da
- Steam: Da - Varsta: 18 ani - Ip Static - Prezenta pe server : Dupa ora 3 cand vin de la liceu, si in wekeend tot timpul cand pot:P - Nick-ul cu care jucati pe server: Raizen - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? Da am avut , motivul pentru care l-am pierdut a fost ca nu am mai putut sa intru, si am avut o problema in familie si cu laptopul,iar acuma le-am rezolvat, si am revenit in forma maxima:P. - Motivul pentru care doriti admin ? Deoarece vreau ca serverul sa fie curat,si sa ne putem juca in liniste si fara injurii. - Redirect : Da pot sa tin cate aveti nevoie, la 4gb ram cred ca e lejer.
Multumesc
Acceptat - PM nick + pass [AndrusKanu]
_________________ Trenul deraieaza toata lumea e in doliu Eu ma asez satisficut mai comod in fotoliu
Steam - off( ) - Varsta -14 - IP - dinamic (rds) - Prezenta pe server : 2-5 ore pe zi - Nick-ul cu care jucati pe server - n00Th!nG_04 - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? Nu - Motivul pentru care doriti admin ? sa ma grija de cei care injura ff mult si nu au un comportament sivilizat - Redirect - Da
Respins - Daca nu indeplinesti ceva ce se cere in model nu mai face cererea
- Steam - (ON obligatoriu) - Varsta - IP - Dinamic - Prezenta pe server : Pai in weekend cam 10 din 24 de ore ..depinde si daca sunt acasa...aproximativ 5 ore pe zi minim! - Nick-ul cu care jucati pe server: PyRo - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ?: Nu , nu am mai avut pe nici un server watf/stedu admin! - Motivul pentru care doriti admin ?: Doresc admin pentru motivele urmatoare: 1. Am multe probleme cand admini nu sunt on!(injuraturi,amenintari etc) 2. Am multe probleme cu adminii in general pt ca sunt acuzat de dev , script ..si o sa fac tot ce imi cereti pentru a va demonstra ca nu am! si atata! - Redirect: Daca vreti sa tin tin!
-Numele de joc : @NdR3 - Varsta -14 - IP - dinamic (rds) - Prezenta pe server : 5-8 ore pe zi - Nick-ul cu care jucati pe server - n00Th!nG_04 - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? Nu - Motivul pentru care doriti admin ? multi cu kzh developer , vreau sa fie dreptate nu numai intre playeri ci si intre admini.
- Steam -ON (ID 3v3nt) nu il folosesc de obicei dar il voi folosi daca primesc admin. - Varsta 17 ani - IP - Static - Prezenta pe server : in fie care zi dupa ora 14:30 si stau minim 2 ore zilnic - Nick-ul EvEnT - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? NU - Motivul pentru care doriti admin ? sa am grija de server si sa fac dreptate intre jucatori daca nu este - Redirect Nu dar as putea tine
Name:Th3^_^Be57 Varsta:14 STEAM:ON (szilamerka) Motiv:IMi plac serverele STEDU si stiu sa joc hns.. si sunt oameni care injura..sau retry dupa gag sau face BLOCK ORE:Pai ore am cam 20 dar am IP DINAMIC si nu ramane.. nu stiu ce pot sa fac.. Cunosc playerii si regulamentul AMXX mod stiu...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum