| Author |
Message |
|
[WATF] susanu_live_
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 22 Feb 2010, 21:29 |
|
Warnings: (0%)
|
|
Steam: ON Ip: Dinamic Varsta: 17 ani Prezenta pe server: Dupa ora 13:00 pana la ora 00:00(am 37 de ore jucate pe server) Nick: [WATF] susanu_live_ Ati mai avut admin pe unul dintre serverele watf? :Nu am mai avut Motivul: Multi oameni omoara la buyroom si la gunroom, nu vad mesaju serveru-lui "Cine omoara la buy etc.. are ban 1000 de minute" sa fac liniste si ordine pe server, sa ma ocup de copiii care injura ca pe maidan , doar suntem intr-o communitate respectata!!
PS: La demo codati sunt mereu frecvent, am prins 10 codati in 3zile, le-am facut demo +poza la ip si am postat la demo codati , puteti verifica!
Acceptat :Trimite nume si pass. (kenny)
|
 |
|
mihaitzaa
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 28 Feb 2010, 16:16 |
|
|
Steam : on - IP - Static/Dinamic:16 - Prezenta pe server : aproximativ dupa 8 pm si cateodata dimineata - Nick-ul cu care jucati pe server :[WATF]oKy - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? :nu sa scapam de fraieri care nu stiu regulamentul  (camp la gun,buy ,limbaju,etc)
Last edited by mihaitzaa on 01 Mar 2010, 19:47, edited 1 time in total.
|
|
| Top |
|
 |
|
neWage
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 01 Mar 2010, 11:06 |
|
|
Steam ON - IP - Dinamic - Prezenta pe server : am cam 100 ore jucate (Pshychostats) intru dimineata si seara - Nick LAUTARUL - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele Stedu/WATF: .... am avut tot pe surf (scos fara motiv ) - Motivul pentru care doriti admin : am avut admin si a fost scos fara raspuns din partea niciunuia dintre moderatori so.......... Respins : Doar ce l-ai pierdut si il vrei din nou? No way .LOOOOOOOOOOOL
_________________ ..:::1.Esti pe forumu http://www.watf.ro:::.. ..:::2.Imi citesti semnatura!:::.. ..:::4.Nu ai observat ca lipseste punctul 3 !:::.. ..:::5.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 3 !:::. ..:::6.Acum zambesti sau poate chiar razi ! :::..
Last edited by neWage on 01 Mar 2010, 19:21, edited 1 time in total.
|
|
| Top |
|
 |
|
dRaky
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 01 Mar 2010, 18:33 |
|
|
- Steam ON (daca vreti id de steam contactati-ma pe YM :LDD09) - IP - Static/Dinamic.Dinamic (din pacate sunt la RDS)  - Varsta (Peste 14-15 ani ! : Peste 14 mai concret 18.03.1995 - Prezenta pe server : Joc in timpul saptamanii dupa 1 deoarece am liceu , in general joc intre 1-2 ore si am intrat in top15 . - Nick-ul : dRaky< - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ?: Din pacate nu - Motivul pentru care doriti admin ? Pai am vazut ca destui de pe server nu respecta regulile , gen omoara la buy/gun room ,arunca armele de la gun room si de multe ori nu sunt admini care sa ii sanctioneze .. , si imi doresc destul de mult sa ajut serverul asta . Va Multumesc Respins : Mai joaca .
|
|
| Top |
|
 |
|
neWage
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 02 Mar 2010, 11:57 |
|
|
|
Steam ON - IP - Dinamic - Prezenta pe server : am cam 100 ore jucate (Pshychostats) intru dimineata si seara - Nick LAUTARUL - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele Stedu/WATF: .........NU - Motivul pentru care doriti admin :sa fak putina ordine pe server sunt o multime de playeri care injura , kill ,camp la gun/buy etc.
Respins: Nu mai vezi niciodata adminu.
_________________ ..:::1.Esti pe forumu http://www.watf.ro:::.. ..:::2.Imi citesti semnatura!:::.. ..:::4.Nu ai observat ca lipseste punctul 3 !:::.. ..:::5.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 3 !:::. ..:::6.Acum zambesti sau poate chiar razi ! :::..
|
|
| Top |
|
 |
|
mihaitzaa
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 02 Mar 2010, 20:48 |
|
|
|
Steam : on - IP - Static/Dinamic:dinamic:( - Varsa:16 - Prezenta pe server : aproximativ dupa 7.30-8 pm si cateodata dimineata - Nick-ul cu care jucati pe server :[WATF]oKy - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? :nu - Motivul:sa fac pe cei care nu stiu regulile server-lui sa le respecte;) Bafta
Respins: Mai joaca ai doar 14 ore, btw nick'ul este: [WATF] oKy
poi si io cum am scirs:-?
Last edited by mihaitzaa on 03 Mar 2010, 10:10, edited 1 time in total.
|
|
| Top |
|
 |
|
MG
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 02 Mar 2010, 22:54 |
|
|
LAUTARUL wrote: Steam ON - IP - Dinamic - Prezenta pe server : am cam 100 ore jucate (Pshychostats) intru dimineata si seara - Nick LAUTARUL - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele Stedu/WATF: .... am avut tot pe surf (scos fara motiv ) - Motivul pentru care doriti admin : am avut admin si a fost scos fara raspuns din partea niciunuia dintre moderatori so.......... Respins : Doar ce l-ai pierdut si il vrei din nou? No way .LOOOOOOOOOOOL Zii la om si motivul pentru care l-a pierdut ! Darkness: Nu pot sa zic pe forum motivul Este incapabil sa aiba admin si are gura cam mare cea ce imi sugereaza ca e cam de varsta lui S@rpe...totusi nu o sa incep sa sufar acum...si mai ales pe forum sal! =)
_________________ cucucugol - MG's evil Twin Cand e sa ai ghinion, si in p***a dai de un cui Nu ma stresati, am deja 4 warn-uri
|
|
| Top |
|
 |
|
neWage
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 03 Mar 2010, 17:49 |
|
|
MG wrote: LAUTARUL wrote: Steam ON - IP - Dinamic - Prezenta pe server : am cam 100 ore jucate (Pshychostats) intru dimineata si seara - Nick LAUTARUL - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele Stedu/WATF: .... am avut tot pe surf (scos fara motiv ) - Motivul pentru care doriti admin : am avut admin si a fost scos fara raspuns din partea niciunuia dintre moderatori so.......... Respins : Doar ce l-ai pierdut si il vrei din nou? No way .LOOOOOOOOOOOL Zii la om si motivul pentru care l-a pierdut ! Darkness: Nu pot sa zic pe forum motivul Este incapabil sa aiba admin si are gura cam mare cea ce imi sugereaza ca e cam de varsta lui S@rpe...totusi nu o sa incep sa sufar acum...si mai ales pe forum sal! =) macar zimil intrun pm daca pe forum nu l poti arata  ))))
|
|
| Top |
|
 |
|
mihaitzaa
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 04 Mar 2010, 19:50 |
|
|
|
Steam : on - IP - Static/Dinamic:dinamic:( - Varsa:16 - Prezenta pe server : aproximativ dupa 7.30-8 pm si cateodata dimineata - Nick-ul cu care jucati pe server :[WATF]oKy - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? :nu - Motivul:sa fac pe cei care nu stiu regulile server-lui sa le respecte;)
si de data asta am si 2 la 'demo la codat':) in curand mai multi;)
Ai acelasi numar de ore cat aveai si ultima oara cand am verificat...e bug...iti dau admin... sa vad cum te descurci...da'mi PM cu nick,pass si steam id
|
|
| Top |
|
 |
|
G3N3R4L
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 04 Mar 2010, 20:01 |
|
|
Salut!As vrea sa am admin Ma numesc The^_^Be57 Varsta:14 Steam:on (darkness il are) Motiv:Sunt oameni care au cod..si injura .. NU am fost admin pe servere WATF dar pe un alt server am fost... comenzile:stiu Ore:am 40 ore dar am IP dinamic si nu ramane Sal all! Respins: Mai joaca
|
|
| Top |
|
 |
|
Anitra_Duck
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 06 Mar 2010, 00:30 |
|
Joined: 22 Aug 2009, 12:31 Posts: 44 Location: --> BuKuR3St1 <--
|
|
Ai intrat in acest topic pentru a face o cerere pentru ADMIN. Daca nu indeplinesti cerintele spunem de pe acum ca nu are rost sa mai complectezi "cererea".
Cerinte obligatorii : - Steam - ON - Activitate pe forum - in special la sectiunea "Demo la codati", va avantajeaza la cerere. - Minim 40 ore jucate pe server. La Psycostats puteti afla cat timp ati petrecut pe server - Cunoasterea Regulamentelor care trebuiesc respectate atat de admini cat si jucatori. - Cunoasterea AMXX - nu facem "SCOALA" pe server.
In cerere se vor mentiona urmatoarele: - Steam ON - IP - Static. - Varsta 14 ani - Prezenta pe server : Spuneti cu aproximatie intre ce ore si cat timp va jucati pe server. Nu are rost sa mintiti, se poate verifica la Pshychostats; 60:01:21 - Nick-ul cu care jucati pe server Anitra Duck - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? (daca "da" specificati si serverul) iar daca ati avut si l-ati pierdut specificati motivul pentru care v-a fost scos. Da am pe cs7.stedu.ro - Motivul pentru care doriti admin ? Eu de obicei mai intru si seara .... si multi au coduri ... si multe injuraturi .
Plz o perioada de proba sa vezi cum ma descurc . Plz scz pt banuri ... dar unii ma tot injurau . Multumesc .
Acceptat: PM cu pass
_________________ < ------ Just me :X Blogul meu
|
|
| Top |
|
 |
|
Vicky
|
Post subject: Admin vicky plz Posted: 07 Mar 2010, 02:03 |
|
|
- Steam On - Ip-Dinamic - Varsta: 13 - Prezentat pe Server: Am jucat mai mult de 40 de ore pe server - Nick: [WATF] Vicky - Nu am fost admin pe servere Watf dar am fost pe altele.. - Motivul: Vreau sa prind toti cei care au hack si aim Plus ca le dau ban la cei care omoara in gun sau buy room si am opservat ca in ultima vreme admini nu isi fac treaba pe sv  ........Admin pe cont.............Nu vreau sa insult admini dar ii rog sa isi faca treaba. Respins: Mai joaca (Ai 35.55 ore pe server) k NU MAI are rost sa ma joc daca admini nu vin si nu fac dreptate pe sv. Vreau sa vina admini sa sa distruga virusi de pe server... nici un admin nu intra  .. Aropro cate sanse am sa devin admin 
|
|
| Top |
|
 |
|
Vicky
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 08 Mar 2010, 14:30 |
|
|
- Steam On - Ip-Dinamic - Varsta: 13 - Prezentat pe Server: Am jucat mai mult de 40 de ore pe server - Nick: [WATF] Vicky - Nu am fost admin pe servere Watf dar am fost pe altele.. - Motivul: Vreau sa prind toti cei care au hack si aim Plus ca le dau ban la cei care omoara in gun sau buy room si am opservat ca in ultima vreme admini nu isi fac treaba pe sv  ........Admin pe cont.............Nu vreau sa insult admini dar ii rog sa isi faca treaba. Acceptat: PM cu nick,pass si steam id
|
|
| Top |
|
 |
|
G3N3R4L
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 08 Mar 2010, 18:07 |
|
|
- Steam - ON..am steam(darkness il ai) - Activitate pe forum - 3-4 ore/zii - Minim 40 ore jucate pe server:acum am,dar gametracker are bug...darkness ai zis ca daca mai joc iau admin...am jucat acum 5 ore/zii - Cunoasterea Regulamentelor care trebuiesc respectate atat de admini cat si jucatori:da stiu regulamentul..! - Cunoasterea AMXX - nu facem "SCOALA" pe server:stiu amxx mod..am avut pe un server admin..! - IP - Static/Dinamic. am dinamic.. - Varsta 14 ani - Prezenta pe server :pai cand am timp dar 5-10 sau 6-9 sau 5-9 - Nick-ul cu care jucati pe server:[WATF]Th3^_^Be57 - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF:pe serverele WATF nu am fost - Motivul pentru care doriti admin:sunt oameni care injura..si azi am vazut si sunt codati multi cu speed si cu aim..!dar si cu wall Multumesc!Salut ! Cred ca stii ce ai zis darkness! Acceptat: PM nick,pass si steam id(nu am id tau de steam)
|
|
| Top |
|
 |
|
neWage
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 08 Mar 2010, 20:28 |
|
|
- Steam ON - IP - DINAMIC  ( - Nick-ul cu care jucati pe server:LAUTARUL - Ati mai avut sau aveti admin pe unul din serverele STEDU/WATF ? AM MAI AVUT DAR MI A FOST SCOS FARA MOTIV - Motivul pentru care doriti admin ? INCA MAI SUNT MULTI CODATI+ CEI CARE INJURA SI...............UNII ADMINI DORM (AS DA EXEMPLE DAR ......NU E NEVOIE Respins: Nu intelegi ca nu mai vezi adminul?!
|
|
| Top |
|
 |
|
Darkness
|
Post subject: Re: Cereri Admin Posted: 08 Mar 2010, 20:40 |
|
Medals: 2