| Author |
Message |
|
AndrusKanu
|
Post subject: Demo-uri pentru codati Posted: 05 Mar 2010, 01:02 |
|
Warnings: (0%)
|
|
In aceasta sectiune puteti adauga demo-urile facute trisorilor, care sfideaza regulile jocului si bunului simt, atunci cand nu sunt admini online. Serverele STEDU/WATF folosesc AMXBans fiind permanent conectate la baza de date cu IP-uri banate. Daca din demo trimis se dovedeste ca jucatorul e codat IP-ul lui va fi adaugat in baza de date astfel va fi banat pe toate serverele.
Cu cat esti mai activ in aceast topic si se dovedeste ca demo-urile trimise de tine ajuta comunitatea in privinta banarii jucatorilor codati cu atat sansele de a promova la functia de admin sunt mai mari.
Cerinte: Pentru a usura munca Moderatorilor care vor vizita acest topic.
Ora aproximativa la care demo-ul a fost facut "Ne va ajuta la selectarea adminilor cu scopu de a acoperi orele care nu sunt admin pe server", pe unele servere pluginu cu data si ora nu exista. Print cu IP-ul jucatorului vizat , folositi comanda amx_showip in consola. Nu se vor lua in considerare posturile care au IP scris manual sau luat cu copy/paste din consola. Demo-ul sa aiba o durata intre 2-5 minute si sa contina cel putin 3 secvente in care se observa ca foloseste cod. Aici sunt incluse şi script-urile gen bhop, gstrafe, etc. Pentru uplodarea demo-ului si a printului folositi functia "Upload attachment"
|
 |
|
EkToP^
|
Post subject: Re: Demo-uri codati Posted: 06 Mar 2010, 20:31 |
|
Joined: 17 Oct 2009, 22:52 Posts: 317 Location: Te intereseaza?:))
|
|
| Top |
|
 |
|
AndrusKanu
|
Post subject: Re: Demo-uri codati Posted: 06 Mar 2010, 23:00 |
|
|
|
E anti kzh, anti bhop, anti gstrafe. Poate apare ceva nedetectabil sau intră cu wall şi/sau speed.
|
 |
|
geniuSS++
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 15 Mar 2010, 18:39 |
|
|
|
Frate cate am indurat astazi de la "bounthy" Ma jignea incontinuu si isi batea joc de mine + ma ameninta ca raman fara admin Am uitat de screenshoot Dar am martori: GuessWho si Teuton + va puteti uita in logo-uri daca aveti timp si vreti.. I-am dat fuckoff si a intrat inapoi si injura ca are CFG si nu stiu ce. I-am dat gag,a dat retry si i-am dat ban si zicea ca nu-i pasa de ban ca oricum pleca la scoala;\ ...
_________________ Goku is UNSTOPABBLE
|
|
| Top |
|
 |
|
Trafikkz
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 15 Mar 2010, 18:52 |
|
Joined: 29 Apr 2009, 17:00 Posts: 1013 Location: Bucuresti - Viena - Berlin - Paris - Londra - Paris - Madrid - Paris - Roma - Berlin - Venetia - C..
Medals: 2
|
geniuSS++ wrote: Frate cate am indurat astazi de la "bounthy" Ma jignea incontinuu si isi batea joc de mine + ma ameninta ca raman fara admin Am uitat de screenshoot Dar am martori: GuessWho si Teuton + va puteti uita in logo-uri daca aveti timp si vreti.. I-am dat fuckoff si a intrat inapoi si injura ca are CFG si nu stiu ce. I-am dat gag,a dat retry si i-am dat ban si zicea ca nu-i pasa de ban ca oricum pleca la scoala;\ ... Imi poti zice cu aproximatie intre ce ore si ce harta era?

|
|
| Top |
|
 |
|
geniuSS++
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 15 Mar 2010, 19:01 |
|
|
|
Intre: 12:00-14:00 Map: c21 kitty, nu stiu numele exact
|
|
| Top |
|
 |
|
Trafikkz
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 15 Mar 2010, 19:14 |
|
Joined: 29 Apr 2009, 17:00 Posts: 1013 Location: Bucuresti - Viena - Berlin - Paris - Londra - Paris - Madrid - Paris - Roma - Berlin - Venetia - C..
|
|
Gata, am vazut ca a dat retry si reintra si injura. Playerul BOUNTHY cand il vad va primi destroy.

|
|
| Top |
|
 |
|
EkToP^
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 15 Mar 2010, 19:51 |
|
Joined: 17 Oct 2009, 22:52 Posts: 317 Location: Te intereseaza?:))
|
|
| Top |
|
 |
|
geniuSS++
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 16 Mar 2010, 08:22 |
|
|
EkToP wrote: scz de off dar Trafikk & AndrusKanu punetzi amx_destroy accesibil si pentru admini:D Ai dreptate EkToP Poate ne puneti si noua comanda de destroy:* Am fi recunoscatori
|
|
| Top |
|
 |
|
Trafikkz
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 16 Mar 2010, 13:53 |
|
|
|
Nu o sa fac asa ceva, o sa pun acces la
amx_spank - Ii strica CS-ul amx_censure - Ii strica CS-ul amx_fuckoff - Ii strica CS-ul amx_pimpslap - Ii strica CS-ul amx_smash - Ii face lag mare amx_timeout - Nu mai poate intra pe server amx_quit - Il scoate afara din CS
Cu aceste comenzi o sa puteti elimina un player cu ip dinamic de pe server 100% Subiect Inchis, urmatorul subiect.

|
|
| Top |
|
 |
|
geniuSS++
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 16 Mar 2010, 16:03 |
|
|
Trafikkz wrote: Nu o sa fac asa ceva, o sa pun acces la
amx_spank - Ii strica CS-ul amx_censure - Ii strica CS-ul amx_fuckoff - Ii strica CS-ul amx_pimpslap - Ii strica CS-ul amx_smash - Ii face lag mare amx_timeout - Nu mai poate intra pe server amx_quit - Il scoate afara din CS
Cu aceste comenzi o sa puteti elimina un player cu ip dinamic de pe server 100% Subiect Inchis, urmatorul subiect. Multumim Trafikk 
|
|
| Top |
|
 |
|
AndrusKanu
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 16 Mar 2010, 16:59 |
|
|
Aveţi acces doar la următoarele comenzi: amx_hack : Îi strică cs-ul; amx_fuckoff : Bindează butoanele la sinucidere; amx_screw : Inversează butoatele; amx_pimpslap : Jucătorul se învârte; amx_censure : Folosiţi-l numai în cazuri grave; amx_unfuckoff : Anulare amx_fuckoff; amx_unscrew : Anulare amx_screw; amx_uncensure : Anulare amx_censure; amx_unpimpslap : Anulare amx_pimpslap. PS: Trafikk nu-i mai minţi... 
|
 |
|
mR-Punct
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 16 Mar 2010, 17:25 |
|
|
AndrusKanu wrote: Aveţi acces doar la următoarele comenzi: amx_hack : Îi strică cs-ul; amx_fuckoff : Bindează butoanele la sinucidere; amx_screw : Inversează butoatele; amx_pimpslap : Jucătorul se învârte; amx_censure : Folosiţi-l numai în cazuri grave; amx_unfuckoff : Anulare amx_fuckoff; amx_unscrew : Anulare amx_screw; amx_uncensure : Anulare amx_censure; amx_unpimpslap : Anulare amx_pimpslap. PS: Trafikk nu-i mai minţi...  Defapt nu iti strica cs ci configul si daca il ai pe read only nu iti face nimic @Decat cu spank poti sa il linistesti.
_________________ "Dura lex, sed lex" "Errare humanum est , perseverrare diabolicum."
Cine vrea sa miste lumea trebuie mai intai sa se miste el insusi.(Socrate)
|
|
| Top |
|
 |
|
Trafikkz
|
Post subject: Re: Demo-uri si Screenshoturi pentru codati Posted: 16 Mar 2010, 17:33 |
|
|
AndrusKanu wrote: Aveţi acces doar la următoarele comenzi: amx_hack : Îi strică cs-ul; amx_fuckoff : Bindează butoanele la sinucidere; amx_screw : Inversează butoatele; amx_pimpslap : Jucătorul se învârte; amx_censure : Folosiţi-l numai în cazuri grave; amx_unfuckoff : Anulare amx_fuckoff; amx_unscrew : Anulare amx_screw; amx_uncensure : Anulare amx_censure; amx_unpimpslap : Anulare amx_pimpslap. PS: Trafikk nu-i mai minţi...  Am zis ca o pun acces la urmatoarele comenzi pe care le-am enumerat. O sa pun pluginuri noi anti ip dinamic precum timeout, quit etc... @kenny am zis doar asa la fuckoff, intr-un fel sau altul tot ii strica cs-ul cu ceva

|
|
| Top |
|
 |
|
AndrusKanu
|
Post subject: Re: Demo-uri pentru codati Posted: 16 Mar 2010, 17:38 |
|
|
|
UPDATE!
Acum aveţi acces şi la amx_destroy şi la amx_smash.
*amx_destroy, folosiţi-l doar în cazurile foarte speciale!
|
 |
|
geniuSS++
|
Post subject: Re: Demo-uri pentru codati Posted: 20 Mar 2010, 20:04 |
|
|
Reclamatie No*Stak3 Pai foloseste COMENZI in scopuri persoane. Pe c21_tomate,ora 18:00 folosea amx_csay sau amx_say si il striga pe anubis Si pe c21_gurka 18:45 : http://yfrog.com/jb64531607jSi acuma el o sa zica ca fac abuz ca la sfarsit de runda ,dupa ce se termin voturile dau amx_uberslap la terrorist. NICIUNU player nu a comentat la mine,ba chiar se amuza cand "zboara" la sfarsit de runda..
|
|
| Top |
|
 |
|
Wenky
|
Post subject: Re: Demo-uri pentru codati Posted: 20 Mar 2010, 20:08 |
|
|
|
| Top |
|
 |
|
Trafikkz
|
Post subject: Re: Demo-uri pentru codati Posted: 20 Mar 2010, 20:13 |
|
|
|
Concluzia geniuSS are adminul scos definitiv pentru limbaj atat pe c21_tomat cat si pe c21_gurka2 iar No*Stal3 s-a ales cu 2 greseli facute (anume 2 stelute) la 3 are adminul scos si dansul.

|
|
| Top |
|
 |
|
geniuSS++
|
Post subject: Re: Demo-uri pentru codati Posted: 20 Mar 2010, 20:17 |
|
|
|
Trafikk credeam ca esti INTELIGENT,dar.. Uite-te in logo-uri sa vezi ca NU am injurat.Am pus stelute doar.Eu si anub!s faceam misto..si scriam anubis dute-n *** esti *** ..PUNEAM STELUTE nu injuram ! cica pentru limbaj =)) vai fratilor sunteti inculti,ma acuzati pe nedrept.Bine doar pentru uberslap as putea fi suspendat.Eu nu am nimic cu no*stak3.Chiar vreau sa raman admin.Corecteaza-te altadata trafikk ! EU NU AM INJURAT,ma jur pe ce am mai sfant.
|
|
| Top |
|
 |
|
geniuSS++
|
Post subject: Re: Demo-uri pentru codati Posted: 07 Apr 2010, 09:41 |
|
|
|
Azi 7.04.2010,ora 9:00 pana la 9:35 RuttY marele "om" care a avut admin,de fiecare data cand il omora cineva injura grav! uitati-va in log-ouri sa vedeti,a dat vro 7-8 RETRY-URI ! Am martor tot server-ul,n-am mai stat sa fac print-uri
[AMX] Gagged Player Has Disconnected ( [WATF] RuTtY <STEAM_0:1:24398545>
Apoi a intrat cu numele ` ` ` si nu am putu sa-i fac nimic,si se dadea smecher ca nu pot sa-i fac nimic si tot sufera!
|
|
| Top |
|
 |