| Author |
Message |
|
mR-Punct
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 10:28 |
|
Warnings: (0%)
Medals: 1
|
|
Spade wrote: Cred ca nu mi-am baut cafeaua dar parca sunetul pentru cerbu cu explicatiile de rigoare, nu l-am vazut in lista.  Oricum, ce spune nemrak are dreptate. totusi spade.... s@rpe sunet? pff eu care i-am scos toate adminele pentru ca era analfabet si nu stia sa scrie o comanda dand vina pe server ? wtf!? , si acum il vad admin pe cs1... Edit: mr sau kiwi sau kenny sau..........cine stie ce nume o sa ti mai pui  eu i am dat admin lui sarpe doar pentru simplul motiv ca sta foarte mult pe server.poate omul a gresit sau poate a mai invatat  dar nu cred ca este bine ca cataloghezi un om dupa prestatia anterioara.(cand m a facut caine admin nu stiam nici cum se da ban si pe aceasta cale vesnice oase cainelui  )referitor la sunete are dreptate renuletz dar doar jumatate  chiar sunt f multe sunete inutile si ar mai trebui facuta curatenie ,iar in privinta faptului ca stai mult sa intri pe un serv daca esti in afara buc doar din cauza sunetelor cre ca te inseli.trebuia sa dai connect si pe alte servere si ai fi vazut ca timpul este cam la fel,experimentul asta l am facut mai demult cand era tot asa un topic in privinta lag si al timpului mare de conectare din cauza sunetelor(am reinstalat cs in calc si am intrat sa vad cat timp i mi ia sa ma conectez pe 1 server sau pe altul)
_________________ "Dura lex, sed lex" "Errare humanum est , perseverrare diabolicum."
Cine vrea sa miste lumea trebuie mai intai sa se miste el insusi.(Socrate)
Last edited by mR-Punct on 23 Dec 2009, 12:25, edited 2 times in total.
|
|
| Top |
|
 |
|
renuletz
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 11:18 |
|
Joined: 13 Mar 2007, 18:24 Posts: 121 Location: Militari City
|
kenny wrote: Spade wrote: Cred ca nu mi-am baut cafeaua dar parca sunetul pentru cerbu cu explicatiile de rigoare, nu l-am vazut in lista.  Oricum, ce spune nemrak are dreptate. totusi spade.... s@rpe sunet? pff eu care i-am scos toate adminele pentru ca era analfabet si nu stia sa scrie o comanda dand vina pe server ? wtf!? , si acum il vad admin pe cs1...  Stai mah ca nu m-am luat de toate sunetele dupa cum ai observat bine  dar sunt de accord sa fie scos inclusiv sunetul "renuletz" insa eu vb de sunetele care nu-si mai au rostul sau care apar de 2-3-4 ori plus cele exagerat de mari... mr tu vorbesti de faimoasa comanda amx_kicki ? 
_________________ Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel cu probleme esti tu !!!
|
|
| Top |
|
 |
|
mR-Punct
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 12:23 |
|
|
renuletz wrote: kenny wrote: Spade wrote: Cred ca nu mi-am baut cafeaua dar parca sunetul pentru cerbu cu explicatiile de rigoare, nu l-am vazut in lista.  Oricum, ce spune nemrak are dreptate. totusi spade.... s@rpe sunet? pff eu care i-am scos toate adminele pentru ca era analfabet si nu stia sa scrie o comanda dand vina pe server ? wtf!? , si acum il vad admin pe cs1...  Stai mah ca nu m-am luat de toate sunetele dupa cum ai observat bine  dar sunt de accord sa fie scos inclusiv sunetul "renuletz" insa eu vb de sunetele care nu-si mai au rostul sau care apar de 2-3-4 ori plus cele exagerat de mari... mr tu vorbesti de faimoasa comanda amx_kicki ?  nu numai aia =)) @gosh de ce crezi ca nu mai are admin pe waruri de acum 1 saptamana ? pentru incompetenta... , la fel si pe surf a dat amx_ban 0 nume cod , inloc sa dea amx_banshot .. nu vorbesc de acum 1 an , 2 etc...ci de acum 1 luna maxim . LE : si daca un tip de 12-13 ani sa nu zic copil , sta 24/24 pe server si nu are habar de comenzi si spameaza chatul l-ai face admin? eu unu nu l-as face.. LE2 : si totusi gata cu admini de pe server , aici e vorba "HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI" , nu despre admini de pe cs1 =)) daca e nevoie facem un post special la coltul adminilor si ne luam acolo de admini 
_________________ "Dura lex, sed lex" "Errare humanum est , perseverrare diabolicum."
Last edited by mR-Punct on 23 Dec 2009, 12:29, edited 1 time in total.
|
|
| Top |
|
 |
|
KBR
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 12:27 |
|
Medals: 2
|
Aseara a fost o chestie ciudata.. era sarpe singuru admin si ma injura unu ca dadusem 2 lame (mi-am revanit  ) si i-am zis lu sarpe pe admin chat si el nik.... akm nush da macar un gag... tura urm la fel iam dat un zoom les si ala cum M***i M**I dai asa Codat infect ce esti ... eu faceam katerink de el ca numai puteam de ras da macar un gag pt limnaj din partea lu sarpe.. statea la frag sarpe si camp la ct :-w

|
|
| Top |
|
 |
|
DeadMan
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 12:38 |
|
|
|
yo unu am fost un pic mai drastic decat e renu acu si am propus la un momentdat scoaterea tuturor sunetelor.....sa mai ramana un minim necesar(buna/salut, bmb, pa)si atunci mi'au sarit multi in cap.....si inca ceva.......acordarea slotului din punctu meu de vedere ar trebui sa fie primu pas spre obtinerea adminului........nu sa primeasca toata lumea care face o cerere dupa 5 ore pe serv......si totusi poa scoatem si noi plugin'ul din cauza caruia gasesti gloantele pe jos........ca am vazut multi cum fac stanga dreapta ca sa adune cutiile de gloante in loc sa le ocoleasca......si apoi iei o arma, ca ai fost sarac si n'ai avut bani sa'ti cumperi, si o arunci juma de metru mai incolo ca e fara gloante si n'ai ce face cu ea
|
 |
|
Spade
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 12:55 |
|
Medals: 12
|
DeadMan wrote: yo unu am fost un pic mai drastic decat e renu acu si am propus la un momentdat scoaterea tuturor sunetelor.....sa mai ramana un minim necesar(buna/salut, bmb, pa)si atunci mi'au sarit multi in cap.....si inca ceva.......acordarea slotului din punctu meu de vedere ar trebui sa fie primu pas spre obtinerea adminului........nu sa primeasca toata lumea care face o cerere dupa 5 ore pe serv......si totusi poa scoatem si noi plugin'ul din cauza caruia gasesti gloantele pe jos........ca am vazut multi cum fac stanga dreapta ca sa adune cutiile de gloante in loc sa le ocoleasca......si apoi iei o arma, ca ai fost sarac si n'ai avut bani sa'ti cumperi, si o arunci juma de metru mai incolo ca e fara gloante si n'ai ce face cu ea Am o solutie pentru problema asta dead, e simplu, fi tu primul care ataca si care toarna pe toti aia cu armele alea faine si atunci o sa poti aduna primul toate cutiile  ce zici? suna bine? Ce-i drept solutia asta speram sa io spun la camperul sef gosh. Dar lasa, daca se inaugureaza stedu2 anul viitor, atunci pe stedu2 avem alte pluginuri, sunete, admini, harti so it's all good 
|
 |
|
Nemrak
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 13:10 |
|
Joined: 05 Jan 2008, 23:58 Posts: 1794 Location: Everywhere
Medals: 3
|
|
Gandirea mea este simpla. Vor fi scoase toate sunetele care tin de nume indiferent de cine este persoana respectiva. In privinta celorlalte sunete voi face o triere si va ramane numai minimul necesar. Adica vor ramane cel mult 15 sunete, un sunet sa nu depaseasca 5 secunde decat in cazuri extreme si in total la download sa fie maxim 2 mega.

"Ma numesc idealist, vreau o lume mai buna Dar-mi fac poze cu casa ta cand arde sub clar de luna"
|
|
| Top |
|
 |
|
mR-Punct
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 13:11 |
|
|
Nemrak wrote: Gandirea mea este simpla. Vor fi scoase toate sunetele care tin de nume indiferent de cine este persoana respectiva. In privinta celorlalte sunete voi face o triere si va ramane numai minimul necesar. Adica vor ramane cel mult 15 sunete, un sunet sa nu depaseasca 5 secunde decat in cazuri extreme si in total la download sa fie maxim 2 mega. asa nem  , insfarsit nu mai joc cu soundsoff =))
|
|
| Top |
|
 |
|
renuletz
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 17:21 |
|
|
Nemrak wrote: Gandirea mea este simpla. Vor fi scoase toate sunetele care tin de nume indiferent de cine este persoana respectiva. In privinta celorlalte sunete voi face o triere si va ramane numai minimul necesar. Adica vor ramane cel mult 15 sunete, un sunet sa nu depaseasca 5 secunde decat in cazuri extreme si in total la download sa fie maxim 2 mega. Vai frate la ce a dus dambalua renului lol.... cred ca multa lume o sa imi "umple frigiderul de carne " insa let it come to me  . Huaaa ca e Craciunu pacatosilor!!! 
_________________ Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel cu probleme esti tu !!!
|
|
| Top |
|
 |
|
LuvME
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 21:36 |
|
Joined: 13 Mar 2007, 16:58 Posts: 1661 Location: Far away.... in my world
|
|
eu sunt de acord cu dead... all off!! :X ca mai uiti cateodata sa dai soff si mai il apuca pe vreunu sa scrie ceva si iti urla in urechi.
si ceva fffffff important la fel mentionat mai sus: sa scotatei pluginul cu gloantele pe jos ca pe langa ca nu gasesti gloante la armele de pe jos mai fac si zgomot:(
_________________ No music, no life.

I miss the sunlight on your face.
|
|
| Top |
|
 |
|
Nemrak
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 23 Dec 2009, 21:41 |
|
|
renuletz wrote: Vai frate la ce a dus dambalua renului lol.... cred ca multa lume o sa imi "umple frigiderul de carne " insa let it come to me  . Huaaa ca e Craciunu pacatosilor!!!  Nu renule..stai linistit ca de mult m-am gandit la asta dar pur si simplu nu am prea avut timp sa il pun in aplicare. Dar acum sunt decis sa o duc pana la capat. Asa ca daca vrea careva sa injure sa ma injure pe mine. 

"Ma numesc idealist, vreau o lume mai buna Dar-mi fac poze cu casa ta cand arde sub clar de luna"
|
|
| Top |
|
 |
|
gl
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 27 Dec 2009, 23:06 |
|
|
|
In primul rand imi cer scz ca nu prea am activat pe forum,iar in al doilea rand sunt deacord sa se reduce sunetele chiar ma stresau unele care sunt vechii de cand lumea si pamantul.Pluginul cu cutiutzele de gloantze...it sucks parerea mea mie unu nu imi place propun sa fie scos la fel si smokeul negru pt ca are un bug doar eu si gush am observat asta si ma refer la faptul ca il arunci fac PUF vezi negru acopera frumos o arie nu vezi prin el vine un player din echipa adversa si iti da hs direct pt ca lui nu-i apare DELOC e ca si cum nu ar fi,nu se intampla tot timpul dar mie cel putin la 40% din cazui asa am patzit.Asta e parerea mea eu prefer sa fie svrul cat mai simplu cat mai apropiat de cel care se joaca meciurile,e ok sa fie umpik de funn pe el doar e PUB nu e plg dar totusi cu bun simtz. PEACEEE !!!
|
|
| Top |
|
 |
|
LuvME
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 28 Dec 2009, 02:33 |
|
Joined: 13 Mar 2007, 16:58 Posts: 1661 Location: Far away.... in my world
|
|
uite ca un sunt singuru care se intreaba dc tot isi ia head prin smoke ala negreu.... ma si miram cum ma tot luau...
_________________ No music, no life.

I miss the sunlight on your face.
|
|
| Top |
|
 |
|
renuletz
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 29 Dec 2009, 01:55 |
|
|
LuvME wrote: uite ca un sunt singuru care se intreaba dc tot isi ia head prin smoke ala negreu.... ma si miram cum ma tot luau... vai de pana mea cate banuri aiurea am dat 
|
|
| Top |
|
 |
|
geovany
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Feb 2010, 01:04 |
|
Medals: 2
|
|
probleme cu harta de_cpl_mill da eroare
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
|
 |
|
Razord
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Feb 2010, 09:41 |
|
|
|
salut am si eu o propunere pentru introducerea unor sunete noi cum ar fi:date,vai,codat,cristi,wete,slabi si cam atata daca vrei sa le ascultati le puteti gasii pe cs3
Last edited by Razord on 05 Feb 2010, 13:04, edited 1 time in total.
|
|
| Top |
|
 |
|
DeadMan
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Feb 2010, 10:23 |
|
|
|
am vazut ca smokeul negru s'a scos......dar gloantele tot pe jos sunt.......nu scoateti si pluginul acela???
|
 |
|
Nemrak
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Feb 2010, 10:35 |
|
|
geovany wrote: probleme cu harta de_cpl_mill da eroare Sper ca am rezolvat-o.

|
|
| Top |
|
 |
|
mR-Punct
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Feb 2010, 10:36 |
|
|
Try -> Attachment: de_cpl_mill_nav.zip si de_cpl_strike -> http://www.girlshare.ro/838787.4
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
|
|
| Top |
|
 |
|
Wenky
|
Post subject: Re: HARTI PE STEDU 1 SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A SERVERULUI Posted: 04 Feb 2010, 12:19 |
|
|
|
Scuze că mă bag, dar kenny mai ştii când ne certam că ziceai tu " Harta se numeste cpl_mill, cpl_strike, cpl_fire" fară de_ ????

|
|
| Top |
|
 |