| Author |
Message |
|
FeniX
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 03 Oct 2009, 22:33 |
|
Warnings: (0%)
Medals: 2
|
|
amd e doar o solutie pentru prezent. Asta din cauza ca schimba slot-urile o data la jumatate de an. Intel a mers pe 775 vreme buna, abia acum au schimbat si ei.
Dar totusi, asta e doar detaliu. Intel este peste AMD din mai toate punctele de vedere, mai putin pret.
Daca vreti procesor puternic si ieftin -> AMD Daca vreti procesor cu adevarat puternic si fiabil -> Intel
|
|
| Top |
|
 |
|
MG
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 03 Oct 2009, 23:39 |
|
|
the_quick&the_undead wrote: Eu as avea o sugestie..daca vreti un servar fiabil, nu incercati intel i7 din seria 900. Mai degraba incercati asta http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/p ... t-am3-box/ este un procesor rece, economic samd. merge si ddr2 si ddr3 cu el, deci nu e problema. iar costul platformei e mult mai mic. //aveti grija. conteaza mult si carcasa calculatorului, ventilatia ei. daca aveti nelamuriri dati-mi pm. pcgarage e ca un site general sa zic asa..a nu se considera reclama. este doar un exemplu!! Procesorul care l-ai prezentat tu este mai slab decat ce avem noi acum pe server  si anume un intel quad 4x2,66 mhz
_________________ cucucugol - MG's evil Twin Cand e sa ai ghinion, si in p***a dai de un cui Nu ma stresati, am deja 4 warn-uri
|
|
| Top |
|
 |
|
Spade
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 04 Oct 2009, 11:38 |
|
Medals: 11
|
FeniX wrote: amd e doar o solutie pentru prezent. Asta din cauza ca schimba slot-urile o data la jumatate de an. Intel a mers pe 775 vreme buna, abia acum au schimbat si ei.
Dar totusi, asta e doar detaliu. Intel este peste AMD din mai toate punctele de vedere, mai putin pret.
Daca vreti procesor puternic si ieftin -> AMD Daca vreti procesor cu adevarat puternic si fiabil -> Intel OFFTOPIC masiv din partea mea, dar consider ca trebuie sa fac niste clarificari. AM2/AM2+/AM3 ... diferenta intre ele e suportul pt HT si tipul de memorie utilizat DAR orice procesor AM3 poate fi utilizat in AM2 (e o limitare de chipset) sau AM2+ cu un simplu upgrade de bios. Deci abordarea asta permite o flexibilitate mult mai mare decat pt intel eg: un P2 BE intr-o placa de 2 milioane AM2+ = cheap and fast. Despre platforma intel .. 775 1366 1156 1155 si 1537 parca pt svr .. e .. mult mai complicat devreme ce optiunea pt un procesor scump si o placa ieftina sau vice versa e imposibila .. limitarile fiind in structura socketului. Ultima chestie, treaba cu puternic si fiabil ... fiabil? fiabile sunt ambele produse din portofoliul companiilor, fiabilitatea nu e un atribut care apartine unei singure companii.
|
 |
|
Wby
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 05 Oct 2009, 15:27 |
|
|
|
MG eu as avea o propunere pentru tine. Am mai intrebat eu pe undeva daca voi hostati servere de cs dar nimeni nu a avut bunavointa ca as imi raspunda. Propunerile
1. Scoate-mi si mie banul dp forum, user Sweet. Nu cred ca am facut nimic ca sa primesc ban, nu am plagiat si nu am furat useri cum am auzit. Serverele mele merg de cam 1 an jumatate 2. Vad ca cei ce doneaza mai mult de 200 de ron au ca " premiu " un server de 22 de sloturi hostat la voi, eu doresc altceva, daca esti de acord, sa-mi hostezi 4 servere de war, binenteles contra cost. Daca doresti putem vb in privat mai multe, iti pot da un PM cu id meu de YM. Am 25 de ani, nu cred ca sunt un copil ce streseaza lumea. Astept raspuns de la tine
Multumesc
|
|
| Top |
|
 |
|
MG
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 05 Oct 2009, 23:04 |
|
|
|
De la domnul maximus aceasta donatie, "rasplata" aleasa a fost doar imunitate pe s3 .
MULTUMIM
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
_________________ cucucugol - MG's evil Twin Cand e sa ai ghinion, si in p***a dai de un cui Nu ma stresati, am deja 4 warn-uri
|
|
| Top |
|
 |
|
Nemrak
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 08 Oct 2009, 14:13 |
|
Joined: 05 Jan 2008, 23:58 Posts: 1683 Location: Everywhere
Medals: 3
|
Am reusit si eu sa ajung la banca 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

"Ma numesc idealist, vreau o lume mai buna Dar-mi fac poze cu casa ta cand arde sub clar de luna"
|
|
| Top |
|
 |
|
MG
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 08 Oct 2009, 17:37 |
|
|
In primul rand multumuim Nemrak pentru Donatie, acum ca rasplata medalia am dato iar ca admin tinand cont ca te joci doar pe stedu1 si stedu5 si ai si MOD facem in felu urmator: eu iti sterg adminu pe unul din servere si tu il pui la loc  . Oricum daca vrei admin pe orice server te astept cu un PM. In privinta serverului principal am mai vorbit cu diverse persoane si s-a ajuns la concluzia ca: Tinand cont ca in camera unde se afla serverul sunt 18-20 grade (verificat cu termometru) si jetul de la AC este setat sa sufle direct in carcasa serverului (carcasa nu are capacul de protectie) colleru la care ne-am gandit noi este destul de mare iar problema e ca ventilatoarele coolerului sufla aerul cald exact in aerul rece care vine de la AC. Cum sa discutat si optiunea de Upgrade ne-am gandit la o solutie mai practica: In cazul unui Upgrade procesorul va veni tot cu un cooler tip desktop si peste un timp ne vom lovi de aceias problema a caldurii. Stim ca Upgradeul nu va fi posibil curand si ne-am ne-am decis sa luam unul din modelele de coolere de mai jos: http://www.emag.ro/coolere_procesor/coo ... 1--pCORE92http://www.emag.ro/coolere_procesor/coo ... pHyperN520http://www.emag.ro/coolere_procesor/coo ... tic-Square Principalele avantaje sunt : 1.Ventilatorul sufla aerul in directia sursei astfel asigurand o circulatie a aerului rece de la AC mult mai buna. 2.Sistemul de prindere se potriveste pe placa noastra cat si pe placi care suporta procesoarele de generatia i7 Astept si alte propuneri de modele.
|
|
| Top |
|
 |
|
Spade
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 08 Oct 2009, 20:23 |
|
Medals: 11
|
|
 |
|
MG
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 08 Oct 2009, 21:17 |
|
|
Ms Spade pentru link chiar a fost de folos cred ca ramanem la : http://www.pcgarage.ro/coolere/titan/ttc-nk85tz/ Urmand ca maine sa ma asigur telefonic ca se potriveste pe placa noastra si pe i7 Debit forte mare de aer iar zgomotu nu va deranja pe nimeni Compatibilitate Socket Intel LGA 775 Da AMD AM2 Da General Viteza de rotatie 800 - 2150 rpm Procesoare suportate Intel Core 2 Extreme Intel Core 2 Quad Intel Core2 Duo Intel Pentium D Intel Pentium 4 Intel Celeron D AMD Athlon 64 X2 AMD Athlon 64 FX AMD Athlon 64 AMD Sempron Dimensiuni generale 124 x 107 x 156 mm Dimensiuni ventilator 120 x 120 x 25 mm Alimentare 12V Conector 3-pin Flux aer 33.20 - 78.41 CFM Nivel zgomot 17.2 - <39 dB
|
|
| Top |
|
 |
|
KBR
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 08 Oct 2009, 21:27 |
|
Medals: 1
|
|
| Top |
|
 |
|
MG
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 08 Oct 2009, 21:33 |
|
|
|
Donatiile vor ramane dechise pana vom reusi si cu update-ul cum am dat de inteles in postul de mai sus.
|
|
| Top |
|
 |
|
nemi
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 09 Oct 2009, 20:07 |
|
|
|
| Top |
|
 |
|
jOe
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 10 Oct 2009, 09:02 |
|
|
nemi wrote: Donat 5 euro  SUPER TAREEE  ))))) edit de kantzorf: Te rog abtine-te de la astfel de comentarii, ai warn.
_________________ jOeeeeeeeeeeee
|
|
| Top |
|
 |
|
MG
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 14 Oct 2009, 21:35 |
|
|
S-a potrivit de minune, a durat o ora schimbu ca a trebuit demontata placa de baza. Concluzia: ventilatorul de la cooler inpinge aerul spre sursa, sursa avand tot ventilator de 12X12 preia perfect aerul si il da afara prin sursa practic s-ar putea spune ca mai are un ventilator in plus 
|
|
| Top |
|
 |
|
mitu20mdr
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 16 Oct 2009, 19:49 |
|
|
|
Donat 50 ron.
MITU
|
|
| Top |
|
 |
|
master123
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 21 Oct 2009, 13:07 |
|
|
|
am donat si eu 50 lei sper sa devin serveru cat mai bun
_________________ master
|
|
| Top |
|
 |
|
MG
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 02 Nov 2009, 00:25 |
|
|
|
Update: sa scos plata prin sms, multumesc celor care au donat prin sms in special userilor care m-au contactat pe mess ca vor sa doneze dar nu au acesta facilitate prin SMS si au uitat discutia.
|
|
| Top |
|
 |
|
OstiL
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 10 Nov 2009, 17:26 |
|
|
|
Donat 60 RON
_________________ Pac Pac ... ma-ntelegi?
|
|
| Top |
|
 |
|
MG
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 10 Nov 2009, 17:32 |
|
|
|
Thx, totusi astept PM cu chitanta
|
|
| Top |
|
 |
|
DxU
|
Post subject: Re: Donatii & Rasplata Posted: 09 Dec 2009, 11:28 |
|
Medals: 3